02.22.10

Hårpynt

Posted in Hobby at 11:21 am by annetaran

Inspirert av denne og lysten på å bruke limpistol igjen laget jeg meg denne hårpynten i går. Agnes insisterte veldig på å ha likedan, så det var flaks at jeg laget en gul en også (og den overlevde faktisk turen til barnehagen).
blomstiharet

02.15.10

Fastelaven

Posted in Forskjellige ting at 2:45 am by annetaran

Fastelavensris

Da jeg og barna var på panduro i forrige uke fikk 4 åringen velge farge på fjærene som vi skulle bruke til fastelavensriset og det ble selvsagt svart. Jeg har spedd på med noen litt mer spraglete i tilegg og jeg har fått hengt på prismene jeg fikk til jul. Alt i alt ble jeg ganske fornøyd med vårt første fastelavensris 🙂 Dessuten var det veldig gøy å bruke limpistol.

02.13.10

Koptisk eplebok

Posted in Bokbinding at 3:42 am by annetaran

Lenge siden sist, men nå har jeg koptisk dilla igjen !

eplekoptisk
Eple på hylla..

eplekoptisk2
Inni har jeg brukt grått tegnepapir. Innsidene på covret er dekorert med sider fra en gammel bok jeg har ødelagt, men det glemte jeg å ta bilde av.

02.11.10

Julegaver 2009

Posted in Hobby at 11:37 am by annetaran

ugle
Denne søte ugla var ment til en fugleentusiast, men gjemte seg under en pult bak en papirkurv og bor derfor hos oss fremdeles.
alicealbum
Alice i eventyrland album laget på oppdrag.
sminkepung
Denne husker jeg ikke hvem som fikk, men det er en pung laget til en av prosjektene i RVA kurset. Inni er det et amy butler stoff som er virkelig vakkert.