10.18.09

Sommerens strikkeprosjekt endelig i havn

Posted in Garn at 11:40 am by annetaran

Jeg hadde tenkt å strikke så mye i løpet av ferien, men det ble med tanken. Nå har jeg tatt meg på tak å fått fullført før ullsesongen setter igang for fullt.

stripebukseogvest
Långis og vest i 3-trådsgarn fra Nøstebarn. Modellen er slett ikke sur, han spiser bare sitron

10.15.09

De siste ukers aktivitet på scrappfronten

Posted in Scrapbooking at 4:12 am by annetaran

Jeg er kjempedårlig på å få lagt ut det jeg lager, men i dag har jeg tatt en runde og fått fotograft litt LO’er. Barnehagen har høstferie og jeg har satt den største foran TV’en mens den minste sover, så mammaen får litt datatid for seg selv. Fantastisk!
rockenroll
Det har tatt tid å få fremkalt bilder fra sommerferien, så jeg har fått unna litt fra i vår. Det mangler ikke på¨bilder å ta av for å si det slik. Her er det rockenroll i sofa’n, fortsatt en favorittaktivitet. Det var veldig gøy med glitterlim, bringer frem barndomsminner 🙂
genser
Litt sjølskryt 🙂 Jeg har vel lagt ut bilder av gensern før, men jeg må få lov å si enda en gang at jeg har strikket denne 🙂
forstesmil
Jeg gikk gjennom Agnes album og fant ut at det var flere måneder av hennes første år hvor det ikke var et eneste bilde fra. Så da var det bare å stupe inn i bunken av gamle bilder. Dette er fra september og første gang hun smiler. Jeg får frysninger av å tenke på at det bare er et år siden !
Frokostfavoritten
Korn og melk!
goseedo
Den første siden jeg har laget fra sommerferien. Denne skal i Agnes album og handler om at hun lærte å gå på dag tre av ferien. Jeg har nå fått skrevet ut 500 av de nesten 3000 bildene vi tok i løpet av våre to måneder på veien, og bare det å skulle plukke ut bilder som skal i album er en uoverkommelig oppgave.
vakrebarn
Tittelen sier det meste 🙂