09.18.09

RVA autumn class: første prosjekt

Posted in Scrapbooking at 2:53 am by annetaran

Jeg har meldt meg på kurs denne høsten. Red velvet art har et en “art class” med tretti forskjellige prosjekter som går utover høsten. Dette er det første prosjektet, et embroidery hoop album. Temaet jeg har valgt er Agnes første år og inni har jeg laget sider med bilder av Agnes i forskjellig alder. Det var kjempegøy å lage og jeg gleder meg allerede til neste prosjekt blir lagt ut!

Hoopalbum

09.06.09

Mitt andre fullførte selvsydde plagg

Posted in Hobby at 4:11 am by annetaran

Denne kjolen har jeg virkelig kost meg med å lage. Egentlig er det sånn at jeg har veldig lyst og har mange planer om å sy barnetøy, men når det kommer til stykket blir det for mye prakk. Det er en stor fordel å ha en vennine som kan vise en alle de lure triksene når en skal sy en slik kjole, men om en har det så er det ganske enkelt.
blomsterkjole
Dette er altså den andre kjolen jeg har sydd til Agnes. Jeg vet ikke om jeg har vist frem den forrige, men her er den unsett. Den ble påbegynt før Agnes ble født og fullført bare timer før den skulle brukes i navnefesten. Det var riktignok “bare” knapphull som gjensto, men det var trøbblete nok for en som aldri har gjort det før.
kjole1

09.04.09

Nytt på scrappefronten

Posted in Scrapbooking at 12:30 am by annetaran

Når jeg ser igjennom postene i bloggen ser det ikke ut som jeg scrapper særlig mye, men det er ikke helt sannheten. Jeg har blitt mye raskere og effektiv på scrappefronten siden jeg startet med denne hobbyen for snart fem år siden. Jeg får laget en LO i løpet av noen timer en kveld etter leggetid, mens jeg før kunne bruke flere dager og mange, mange timer på en enkelt side. Det jeg derimot sjeden har tid til er å finne frem kameraet i dagslys og fotografere LO’ene og legge ut bilder av dem. Her er iallefall en smakebit på hva jeg har fyllt albumene med i det siste;

Truse