05.27.09

Redesign

Posted in Scrapbooking at 11:42 pm by annetaran

Jeg har hevet meg på redesignbølgen og dette er det jeg fant i rasket:
rask

05.26.09

Campingbok 08

Posted in Hobby, Scrapbooking at 6:07 am by annetaran

Da jeg skulle legge ut campingboken jeg laget kom jeg på at jeg ikke har lagt ut fjorårets campingbok. Denne har jeg kjøpt halvferdig og satt inn bilder og sider for å skrive på i. Det ble noen småturer med campingvogna i fjor sommer også til tross for at Agnes meldte sin ankomst midt på sommeren.

campingbok08

campingbok08-3

campingbok08-2

05.24.09

Campingbok

Posted in Bokbinding at 10:51 am by annetaran

Endelig har jeg laget bok igjen! Det var veldig gøy og har mange flere i hodet, så det kommer forhåpentligvis flere. Denne laget jeg får å ha noe å skrive dagbok i under den mye planlagte rundtturen rundt Østersjøen. Vi dra om tre uker (iiikk!) og blir borte i to måneder. Skal ha med campingvogn, derav broderiet 🙂camp1
Forsiden med brodert campingvogn
camp2
Blomstrete forsats
camp3
Første side, baksiden på forsatspapiret
camp4
Jeg har sydd inn fotolommer slik at jeg kan sette inn fotografier i boka når jeg kommer hjem.
camp5
Det sto mellom dette stemplet og “This is not art, I just like to make stuff”, valgte å gå for det tradisjonelle 🙂 Begge er fra catslife press
camp6
Åpen koptisk søm i ryggen. Kunne gjort noen småjusteringer, men den ligger fint og flatt og er ikke alt for skjeiv, så jeg er fornøyd.
camp7
Lintråden jeg hadde passa ikke helt inn, så jeg valgte å vokse den samme brodertråden som jeg brukte på forsiden.

Skissedilla nok en gang!

Posted in Scrapbooking at 10:23 am by annetaran

Denne gangen også en side til boka om meg. Jeg fikk denne konvolutten fra catslife press som lager de kuleste stemplene, og synes den bare var alt for søt for å bli kastet. Jeg elsker å få ting i posten, derav tittelen; “Lykke i en bobbleplastkonvolutt”
annetaran-lykke2

05.21.09

Hekla hettejakke

Posted in Garn at 10:41 am by annetaran

Laget denne for et år siden, og nå er den endelig passe. Oppskrifta er fra garnstudio og garnet er drops eskimo. Den var egentlig i pastell babyfarger, men byttet dem ut og det er jeg veldig glad for 🙂
heklajakk1
heklajakk2

05.16.09

Bloginnlegg nummer 100 !

Posted in Uncategorized at 5:18 am by annetaran

Dette krever vel feiring, spørs om det ikke må bli (enda en) is senere i dag! 100 poster på over fire år vel neppe så veldig imponerende, men likevel innlegg nummer 100 er innlegg nummer 100. Legger ved dette bildet som en slags gratulererpresang til meg selv og trofaste lesere.
aaisklia
Aksel og Agnes i sklia

05.15.09

Skissedilla

Posted in Scrapbooking at 10:45 am by annetaran

Man kan vel trygt si at jeg har fått skissedilla. fordi her er mitt bidrag for andre uke på rad.
annetaran2
Denne er til boka mi og handler om alle mine planer om å sy barneklær. Jeg ble egentlig ganke fornøyd, særlig fordi jeg overasket meg selv med å bruke glitterbokstaver. Bildene blir litt små når jeg skal få plass til dem i midt kolonnen på bloggen min. Jeg jobber med å få til noe litt breiere sånn at detaljene skal komme litt bedre frem, men det er altså stoff som er sydd på og kartongog bånd som er sydd fast. På tagen står det: jeg har en drøm om å sy barneklær. Jeg kommer aldri lenger enn å kjøpe inn stoff, men hva gjør vel det så lenge jeg har drømmen?

05.10.09

Mitt bidrag til skissedilla

Posted in Scrapbooking at 12:53 am by annetaran

Jeg liker godt de mange utfordringsbloggene som etterhvert også har dukket opp i den norske scrappeverden og er en ivrig leser. Denne gangen har jeg derimot også latt meg friste til å sende inn mitt eget bidrag til Skissedillas utfordring nr. 6. Bildene av den store, flinke gutten min er fra i høst når han bestemte seg for å slutte med smokken. Vi var først å hengte den opp i Tusseløypa fordi han ville gi den bort til trollungene (inspirert av en bok vi har), så var vi på toys’r us og han fikk velge seg en leke.

Hadet bra mokken !
annetaran1
Her har jeg brukt: stoff fra ikea, sykaskin fra 70-tallet, knappenåler, kartong fra bazill, knapper og stempel fra studio calicio.