11.19.07

Hobby bøker

Posted in Forskjellige ting at 1:05 pm by annetaran

Hobby bøker er vanligvis ikke min ting, men før helga kom det pakke fra amazon. “Life artist” er den nyeste boka til en av mine favoritt scrappere, Ali Edwards. Har ikke rukket å lest så mye i den enda, men så langt er jeg meget fornøyd. Den andre er en bok full av 50 talls hobby oppskrifter ala dorull-engler og eggekartonglamper. Den er skrevet av en av damene bak crafster, et hobbyforum med slagord som “no tea cozies without irony”. Jeg vet ikke om jeg har tenkt å lage noe av det, men det er så stygt og så vakker og kitschy at man simpelthen må elske det (eller hate det). Dessuten er mange av oppskriftene basert på gjennbruk og det synes jeg er inspirerende.

bokernov07.jpg

11.18.07

Gamle bilder

Posted in Scrapbooking at 12:25 pm by annetaran

Jeg har masse fint papir, og er dritlei av å printe ut bilder fra fotoprintern. Derfor har jeg gått i restebunken og funnet noen gamle bilder isteden. Dette bildet er fra i januar. Fargene er ikke så blasse i virkeligheten, men jeg måtte bruke blitz fordi det aldri er lyst ute mer.

Sagladmamma.jpg

Her har jeg brukt: geometry shapes fra american crafts, mønsterark fra basic grey og love elsie, symaskin, stempel fra KI memories, rubonsbokstaver fra heidi swapp, klistremerkebokstaver fra american crafts. 

Neste uke er bestillingen min på 250 bilder fra de siste 6 månedene klar, gjett om jeg gleder meg !

11.14.07

Prøvelser med en glidelås

Posted in Forskjellige ting, Hobby at 5:55 am by annetaran

Arnstein var så snill å kjøpe et par glidelåser til meg, mens jeg stakkars var på jobb i helga. Har prøvd meg på et par sminkepung/pennal-aktige saker. Uglestoffet har jeg kjøpt på etsy og resten av stoffet kommer fra ikea. Fremgangsmåten er beskrevet her.

pung1og2.jpg

11.12.07

Sommerfugel

Posted in Hobby at 6:03 am by annetaran

notatboktrekk.jpg

Er den ikke fin?

Ny veske

Posted in Forskjellige ting at 5:31 am by annetaran

Litt sydilla i det siste. Prakkes fælt, det artigste er selvsagt å kjøpe stoff. Dette stoffet er derimot ikke kjøpt. Det er resirkulerte gardiner fra 70-tallet.

70tallsgardinveske2.jpg

70tallsgardinveskeAnne.jpg