08.31.07

Høst-modus

Posted in Forskjellige ting, Scrapbooking at 4:07 am by annetaran

I dag er det den siste august og jeg er kommet i ordentlig høst-modus. Deilig mørke og stormfulle kvelder som man kan sitte inne å lese eller drive med hobby-prosjekter på. Jeg har også fått scrappet litt etter at vi (endelig) ble ferdig med oppussingen av soverommet. Det har vært et par *LITT* roligere uker nå frem til jeg skal starte i 100% stilling etter helga.
godtmedis.jpg

Sassafrasslass papir, ghost heart fra heidi swap, gameboard alfas fra MM, Narratives mønsterark, sommerfulger fra lena :), rubons fra MM og kartong fra bazill.
lykkelig.jpg

Denne laget jeg av Red velvet club kit’et mitt. I LOVE it !! I tilegg har jeg brukt stempel fra catslifespress og mønsterark fra MME og narratives.
Sykkeltur.jpg

Mønsterark fra scenic route. Det er en stund siden jeg har laget denne så jeg husker ikke hvor resten av stasjet kommer fra. Jeg fant det et sted i den enorme bunken min på pulten iallefall 🙂

08.23.07

Nytt format

Posted in Scrapbooking at 5:40 am by annetaran

For et par uker siden prøvde jeg å scrappe i 6×12. Jeg har enda ikke fått kjøpt album til dette formatet, men det kommer jeg garantert til å gjøre fordi dette var kjempegøy! Perfekt for alle de enslige bildene, med plass til litt tekst eller en overskrift ved siden av. Her er noen smakebiter:
30.06.07.jpg

Sassafraslass papirer og verdens vakreste fotomodell, uslåelig kombinasjon 🙂

Ferieklar.jpg

Her har jeg prøvd meg på litt stempling. Catslife press stemplene er bare verdens tøffeste 🙂

Kveldstur.jpg