06.04.09

Blog-godteri !

Posted in Bokbinding at 4:18 am by annetaran

Jeg tenkte bloggen min ville hatt godt av litt godteri eller blogcandy som det også kalles. Derfor gir jeg bort denne boka til en heldig vinner som har lagt igjen en kommentar i bloggen min i løpet av uka.
gulfilt10
Jeg har gått på kurs hos Piami og lært å lage slike filtbøker. Jeg laget to på kurset og dette er den første jeg har prøvd meg på på egen hånd. De er virkelige arti å lage og filtomslaget gjør mulighetene for “dekor” uendelige. Et annet pluss er at man slipper den nervepirrende prosessen med liming.
gulfilt2
Papiret inni har jeg kjøpt hos en papirmaker i Sundsvall.
gulfilt3
Sånn ser den ut i ryggen. Signaturene er sydd fast i ullfilten.
Trekning av boka blir fredag den 12.juni 🙂

Update: 7 stykker har lagt igjen kommentar på bloggen i løpet av uka og ved hjelp av true random number generator har jeg trukket et ut tall nummer 7. Den 7. som har lagt inn kommentar er Kirsten, gratulerer 🙂 Sender boka i løpet av uka

6 Comments »

 1. siemens said,

  June 4, 2009 at 4:38 am

  Oj, her var det mye fint! Så jeg kaster meg på dem som vil väre med i trekningen 🙂

 2. Torunn said,

  June 4, 2009 at 8:47 am

  Så flott bok, denne ga meg et smil om munnen…

 3. Elin said,

  June 4, 2009 at 8:51 am

  Fin bok, Anne 🙂

  Hilsen Mammaen din.

 4. Rita said,

  June 4, 2009 at 10:49 pm

  Hei, hei, du kjenner ikke meg, men jeg kjenner deg litt gjennom Elin (kollega) Det er artig å se at noen tar seg til “håndarbeid” i travle tider. Jeg vil svært gjerne være med i trekningen av boka.:-)

 5. Maja said,

  June 5, 2009 at 1:00 pm

  Kan jo ikke la vær å kommentere da vel? Hihi 🙂 Skjønt, jeg har jo fått en hjemmelaget bok av deg før og er superfornøyd med den! Håper det står bra til med dere!

 6. Kirsten said,

  June 14, 2009 at 10:51 am

  Hurra!!! Sånn flaks! 🙂 Alltid en god følelse å skrive i bøkene dine, dette blir min tredje. Bruker dem til notater om ungene som skal tas vare på til fremtiden.

Leave a Comment